Dalyvauta mokslinėje-praktinėje konferencijoje „Inovacijų pusryčiai: Europos ateities maistas"

2025 m. gegužės 9 d., minėdami Europos dieną, gimnazijos mokiniai kartu su specialiąja pedagoge dalyvavo mokslinėje-praktinėje konferencijoje „Inovacijų pusryčiai: Europos ateities maistas". Renginyje klausėme pranešimų aktualia tema – apie Europos ateities maistą. Turėjome galimybę išgirsti pranešimus apie naujausius mokslinius tyrimus, technologines inovacijas ir tendencijas, kurios formuoja maisto pramonės ateitį Europoje.

Pranešėjai dalinosi savo patirtimi ir įžvalgomis, kaip alternatyvūs baltymai gali prisidėti prie tvarių ir sveikatai palankių maisto sistemų kūrimo.

Konferencijoje „Europos ateities maistas“ intriguojančiais pranešimais dalinosi savo sričių ekspertai:

Nuotraukų autorius:
Gintarė Guiskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Pertrauka
  • 1. 08.00 – 08.45
  • 2. 08.55 – 09.40
  • 3. 09.50 – 10.35
  • 4. 10.55 – 11.40
  • 5. 12.00 – 12.45
  • 6. 13.05 – 13.50
  • 7. 14.00 – 14.45
  • 8. 14.50 – 15.35